Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!
ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΩ

ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
[ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ] ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ!
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ;
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΚΑΡΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ [ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ;] ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ!
ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ:

''ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΤΕ

ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ!
          ΓΙΑΤΙ;;;
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου