Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

.

 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ!!!


 ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ:ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου